Webinar ‘De geheimen van een ontspannen bevalling’

Volg nu helemaal gratis het online webinar ‘de geheimen van een ontspannen bevalling’!

Omdat ik volledig geloof in de kracht van voorbereiding en jou graag wil inspireren, bied ik je heel graag mijn webinar ‘De geheimen van een ontspannen bevalling’ gratis aan. Waarbij ik je ándere informatie en tips zal geven dan wat er in de standaard folders en boekjes staat. We gaan het juíst hebben over de dingen die niet zo bekend zijn, maar je wel zou moeten weten. Omdat ze suuuuuperwaardevol zijn en de essentie zijn om een bevalling ontspannen, soepel en vlot te laten verlopen.

Waar we het dan over gaan hebben?
* Hoe je lichaam werkt tijdens een wee.
* Waarom ontspanning écht de sleutel is voor een ontspannen bevalling
* Een paar ‘geheimen’ waardoor je heel makkelijk die ontspanning kunt oproepen
* Je leert een superhandige ademhalingstechniek!
* Alle vragen die je nog beantwoord wilt hebben

Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt! Na aanmelding krijg je een link, waarmee je op de juiste datum en tijdstip in kunt loggen. Noteer het in je agenda, want dit wil je niet missen!

Webinar ‘Magic of oils: en introductie in Aromatherapie’

Volg nu volledig gratis het webinar ‘Magic of oils: een introductie in Aromatherapie’, waarin ik je de basics vertel over aromatherapie. Ik vertel je graag waarom ik zo ontzettend enthousiast ben over het gebruik van dit natuurlijke product, zowel tijdens de zwangerschap en de bevalling, maar zeker ook in je gezin. Voor allerlei kwaaltjes, klachten en gezondheidsuitdagingen zijn ze in mijn gezin echte lifesavers (denk aan misselijkheid, hoofdpijn, maagzuur, zonnebrand, hooikoorts, doorkomende tanden, griep, stress, slapeloosheid en nog veeeeeeeel meer), en ik inspireer je graag!

Dit ga je tijdens het webinar leren:
*Wat zijn etherische olien
*Hoe werken etherische olien
*Hoe kun je etherische olien gebruiken
*Welke olie kun je waarvoor inzetten

En natuurlijk is het het leukst als je al wat etherische olie hebt kunnen testen, dus mocht je nog geen sample van mij ontvangen hebben, laat het gerust weten! Stuur me een berichtje via het contactformulier, leg me uit welke gezondheidsuitdaging je hebt en geef me je adresgegevens, mailadres en telefoonnummer door. En ik stuur je met alle liefde een gratis sample op!

Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt! Na aanmelding krijg je een link, waarmee je op de juiste datum en tijdstip in kunt loggen. Noteer het in je agenda, want dit wil je niet missen!

Download gratis het e-book '10 tips voor een ontspannen bevalling'

Je hebt je succesvol ingeschreven! Kijk in je mailbox om het gratis e-book te ontvangen! NB. het kan zijn dan de mail met de download-link per ongeluk in je spam-box terecht komt; zorg dan dat je aanvinkt dat dit een veilig adres is.