Over mij

Mijn naam is Petra Lomartire, oprichtster van Birth & Balance en moeder van twee prachtige dochters.

Ik ben altijd al ontzettend gefascineerd door Petra Lomartirezwangerschap en het prille ouderschap. Het wonder van een nieuw leven dat ontstaat en de enorme verandering die jonge ouders in korte tijd doormaken, vind ik ontzettend boeiend. Als psycholoog werk ik al langere tijd op het vlak van loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik heb gezocht naar de combinatie tussen mijn kennis en kunde én mijn passie voor zwangerschap; Birth & Balance is het resultaat!

In 2015 heb ik mijn opleiding tot HypnoBirthing® docente gevolgd en afgerond. Ik ben gecertificeerd door en aangesloten bij het Amerikaanse The HypnoBirthing® Institute en de Nederlandse Vereniging voor HypnoBirthing® cursusleiders, waardoor up-to-date kennis en bijscholing gegarandeerd zijn. In 2017 heb ik mijn opleiding tot Dunstan Babytaal Trainer afgerond en ben ik AromaTouch massagetherapeut geworden.

Mede dankzij mijn eigen ervaringen tijdens mijn zwangerschappen en de ervaringen van mensen om mij heen, zie ik het als mijn persoonlijke missie om jonge ouders het vertrouwen (terug) te geven om de zwangerschap en bevalling positief en ontspannen te ervaren. En met datzelfde vertrouwen de uitdagingen in het prille ouderschap aan te gaan.

Mijn begeleiding kenmerkt zich als praktisch, betrokken en persoonlijk. Ik bied je mijn luisterend oor en denk graag met je mee. Door mijn enthousiasme en praktische tips hoop ik te inspireren, motiveren en stimuleren en kun je er van op aan dat ik me voor de volle 100% inzet om je de balans en het zelfvertrouwen te laten vinden die je nodig hebt voor je zwangerschap en bevalling!