De ééndaagse Training Ontspannen Bevallen is perfect ontworpen voor iedereen die de basics van een ontspannen bevalling wil snappen!

Voordelen van de ééndaagse Trainingsdag:

Kort, bondig en effectief

Leer de belangrijkste tips en technieken voor een ontspannen bevalling

Krijg tips over hoe je regie blijft behouden over jullie geboorteproces

Je partner leert de belangrijkste dingen waar hij/zij mee kan ondersteunen

Leer ademhalingstechnieken die je gaan helpen

Krijg uitleg over de verschillende geboortefases

Een gezellig, leerzaam dagje uit om samen bewust bezig te zijn met de de komst van jullie .

Perfecte combinatie met de online cursus Ontspannen Bevallen (kies voor het zilveren pakket voor een leuke korting!)

De ééndaagse Training vormt een prachtige combinatie met de online cursus Ontspannen Bevallen; de voordelen van beide opties samen!

Soms is een langere cursus gewoon geen optie voor je. Misschien omdat je nog maar weinig tijd tot de uitgerekende datum hebt. Soms omdat de dagen of tijden van een langere cursus je niet goed uitkomen. Soms omdat je er gewoon niet zo’n zin in hebt…

Dat kan, en ik snap dat! Toch zou ik het superjammer vinden als je daardoor beslist je minder goed voor te bereiden op de bevalling, wat er op je afkomt, hoe je ontspannen kunt blijven en de regie kunt blijven behouden. De ervaring leert namelijk écht dat moeders en vaders die zich goed voorbereiden op de bevalling, een betere bevallingservaring hebben!

Want voorbereidingen hebben nou eenmaal wel het effect dat je beter weet wat je te wachten staat, je krachtiger en meer ‘in control’ kunt blijven en er een mooiere, positieve ervaring van kunt maken. Zodat jij tijdens je bevalling niet alleen meer zelfvertrouwen en ontspanning voelt, maar ook je partner weet hoe hij/zij kan ondersteunen. En vergeet vooral de baby niet, want de baby heeft er ook écht heel veel voordelen van als jij als moeder niet in de stress schiet, paniek ervaart, bang bent of negatief op de bevalling terugkijkt (al die stresshormonen komen tenslotte direct bij je baby terecht en vergeet de enorme ‘imprint’ niet die de baby ook meekrijgt door de bevallingservaring).