Een Mama massage zorgt voor extra aandacht voor je lichaam en geest. Het geeft ontspanning en rust tijdens de bijzondere, maar ook intensieve periode van de zwangerschap als het moederschap.

Voordelen in het kort

Lichaam en geest komen in evenwicht

De massage werkt stressreducerend

Biedt ondersteuning bij allerlei klachten (o.a. misselijkheid, rugpijn, stress, angst etc.)

Het zelfherstellend vermogen van je lichaam krijgt een boost

Geeft zowel ontspanning als energie

Door de speciale zwangerschapsmassagetafel kun je even relaxt op je buik liggen.

Tip: Het geven van een Mama massage is een ontzettend leuk kado voor bijvoorbeeld een babyshower, verjaardag, moederdag of als kraamkado! Neem contact op voor het regelen van een kadobon.

Mama massage

Bij de Mama massage maak ik gebruik van de AromaTouch™ techniek. Dit is een heerlijke, ontspannen massagetechniek in combinatie met hoge kwaliteit essentiële oliën van doTERRA. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en contactpunten van de rug en de voeten. De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. Er wordt met 8 verschillende oliën gewerkt wordt en elke olie heeft een eigen specifieke, krachtige werking.

Hoe werkt de AromaTouch Techniek?

De massage bevat vier stappen, waarbij in elke stap 2 oliën worden gebruikt. De massage begint met oliën die een stressverminderende en rustgevende werking hebben. In de volgende fase gebruik ik oliën die beiden een positieve invloed hebben op het immuunsysteem. Vervolgens oliën die ontstekingsremmend werken om daarna af te sluiten met oliën die het lichamelijke en geestelijke evenwicht herstellen. Alleen de rug en de voeten worden gemasseerd.

Naast alle voordelen van een heerlijke, weldadige en ontspannen massage, kan het ook heel goed helpen bij allerlei klachten zoals zwangerschapsmisselijkheid, stress, pijnklachten, vermoeidheid etc.

 

De Mama massage kan op verschillende momenten veel voordelen bieden:

♥ Tijdens de zwangerschap: er verandert in deze periode veel in je lichaam en de naderende bevalling en je nieuwe rol als moeder kan spanning meebrengen. Je kunt daardoor soms vermoeid of gestresst zijn. Of last hebben van allerlei zwangerschapsklachten. De Mama massage kan je lichaam helpen om weer in balans te komen, je energieniveau een boost te geven en eventuele blokkade helpen op te heffen.

♥ In de kraamperiode: de bevalling en de kraamperiode vraagt zowel lichaam als geestelijk veel van je. De Mama massage kan je helpen om weer evenwicht te brengen tussen lichaam en geest, het zelfherstellend vermogen van je lichaam te versterken en daardoor sneller te herstellen en even te ontspannen.

♥ Tijdens het moederschap: de rol van moeder vraagt veel van je, op zowel geestelijk als lichamelijk vlak. Daardoor kun je vermoeid zijn, piekeren of gestresst zijn. De Mama massage helpt je zorgen los te laten, energie te krijgen en te ontspannen met een momentje voor jezelf.

De Mama massage kan zowel bij jou thuis als bij mij op de praktijk plaats vinden.

De massage duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur. Ik maak gebruik van een speciale zwangerschapsmassagetafel, waarbij je tijdens de zwangerschap je buik in een daarvoor ontworpen gat kunt laten hangen, eventueel ook je borsten; dan kun je dus eindelijk weer eens op je buik liggen! Ben je niet meer zwanger, dan veranderen we de tafel in een gewone massagetafel.

Neem voor het inplannen van een afspraak contact op met me via e-mail of telefoon.

 

Mama massage