Mama massage

Wat is een Mama massage?

De zwangerschap, bevalling en het moederschap is een mooie en ook intensieve periode. Tijdens deze periode verandert er veel in je lichaam, maar wordt ook geestelijk veel van je gevraagd. Een Mama massage zorgt voor extra aandacht voor je lichaam en ontspanning en rust tijdens een bijzondere periode.

Bij de Mama massage maak ik gebruik van de AromaTouch™ techniek. Dit is een heerlijke, ontspannen massagetechniek in combinatie met hoge kwaliteit essentiële oliën van doTERRA. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en contactpunten van de rug en de voeten. De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. Er wordt met 8 verschillende oliën gewerkt wordt en elke olie heeft een eigen specifieke, krachtige werking.

aromatouch1

Hoe werkt de AromaTouchTechniek?

De massage bevat vier stappen, waarbij in elke stap 2 oliën worden gebruikt. De massage begint met oliën die een stressverminderende en rustgevende weimagesrking hebben. In de volgende fase gebruik ik oliën die beiden een positieve invloed hebben op het immuunsysteem. Vervolgens oliën die ontstekingsremmend werken om daarna af te sluiten met oliën die het lichamelijke en geestelijke evenwicht herstellen. Alleen de rug en de voeten worden gemasseerd.

Naast alle voordelen van een heerlijke, weldadige en ontspannen massage, kan het ook heel goed helpen bij allerlei klachten zoals zwangerschapsmisselijkheid, stress, pijnklachten, vermoeidheid etc.

Voordelen in het kort:
♥ Lichaam en geest komen in evenwicht
♥ De massage werkt stressreducerend
♥ Het zelfherstellend vermogen van je lichaam krijgt een boost
♥ Biedt ondersteuning bij allerlei klachten (o.a. misselijkheid, rugpijn, stress, angst etc.)
♥ Geeft zowel ontspanning als energie

 

 

 

 

 

Download gratis het e-book '10 tips voor een ontspannen bevalling'

Je hebt je succesvol ingeschreven! Kijk in je mailbox om het gratis e-book te ontvangen! NB. het kan zijn dan de mail met de download-link per ongeluk in je spam-box terecht komt; zorg dan dat je aanvinkt dat dit een veilig adres is.