Etherische oliën

Wil je weten hoe je 100% zuivere plant oliën in kunt zetten als prachtig en veilig hulpmiddel  voor allerlei gezondheidsklachten? Zowel voor jezelf, als voor je gezin zijn ze een geweldige ondersteuning in de gezondheid. Ook in de zwangerschap of bij baby’s en kleine kinderen veilig te gebruiken en kunnen daarom een geweldige ondersteuning zijn bij allerlei gezondheidsuitdagingen binnen een gezin.

Etherische oliën werken namelijk zacht én doeltreffend en kunnen een natuurlijke oplossing zijn bij allerlei lichamelijke en emotionele klachten. Ik laat je graag de zuiverere kracht en het heerlijke aroma van pure essentiële oliën van therapeutische kwaliteit ervaren en ik help je ook graag in het verbreden van je kennis en gebruik van deze oliën.

Workshops

Birth & Balance geeft regelmatig workshops over etherische oliën, zoals een basis workshop:

Wat kun je in deze workshop verwachten?

♥ Ontdek de krachtige, snel en efficiënt werkende oliën

♥ Leer hoe je de oliën veilig kunt gebruiken

♥ Welke oliën te gebruiken zijn bij verschillende klachten en gezondheidsuitdagingen

♥ Ervaar, ruik en proef verschillende oliën en oliemengsels; we bespreken de werking en gebruiksmogelijkheden van de oliën in je dagelijkse leven

De workshop duurt 1,5 à 2 uur en kost 5 euro.  Locatie is Sector V, Vlietweg 14-15 in Leidschendam.

Om zeker te zijn van een plek graag wel graag van te voren aanmelden via het inschrijfformulier.

De eerstvolgende workshops staan gepland op:

♥ woensdag 8 juli om 20.00 uur (via een webinar, schrijf je hier in)

Individueel consult

Wanneer je behoefte hebt om een individueel consult, kun je ook altijd bij me terecht. Afhankelijk van je vraag, kijken we naar de beste oplossing voor jou. Neem gerust contact met me op!

AromaTouch Technique Massage

De heerlijke, weldadige en therapeutische werking van de etherische oliën ervaren tijdens een massage? Ook dat kan bij Birth & Balance! De Aromatouch Technique is een hele fijne en effectieve techniek die je kan ondersteunen in jouw gezondheid en ontspanning biedt. Kijk voor meer informatie bij Mama massage.

Etherische oliën bestellen?

Wanneer je enthousiast bent geraakt over de etherische oliën, dan kun je ze via Birth & Balance ook aanschaffen. Na uitgebreid onderzoek, heb ik gekozen om te werken met het merk DoTERRA, omdat deze oliën ongelofelijk puur zijn en 100% zuiver zijn, in tegenstelling tot veel oliën die in de winkel aan te schaffen zijn. Ieder flesje olie wordt zelfs 3x door objectieve laboratoria getest om de therapeutische werking te garanderen. Bovendien is het een bedrijf dat duurzaam en maatschappelijk verantwoord werkt.

Om oliën te bestellen, ga naar www.mydoterra.com/petralomartire. Er zijn zelfs mogelijkheden om gemakkelijk alle etherische oliën en alle andere producten op natuurlijke basis met 25% korting aan te schaffen! Ik leg je hier graag meer over uit, neem gerust contact op.

Download gratis het e-book '10 tips voor een ontspannen bevalling'

Je hebt je succesvol ingeschreven! Kijk in je mailbox om het gratis e-book te ontvangen! NB. het kan zijn dan de mail met de download-link per ongeluk in je spam-box terecht komt; zorg dan dat je aanvinkt dat dit een veilig adres is.