Birth & Balance beschikt over een eigen cursusruimte op de Vlietweg 14-15 in Leidschendam, die beschikbaar is voor verhuur aan derden. De ruimte bevindt zich in een rustig bedrijfsverzamelgebouw, waar doordeweeks overdag ook een koffiebar met ontbijt- en lunchfaciliteiten geopend is.

Het is een lichte en sfeervolle ruimte van 50 m2 die flexibel in te richten is. Lichtgewicht tafels die gemakkelijk op te stellen zijn, maar ook snel weer op te stapelen en weg te bergen zijn, zijn beschikbaar. Daarnaast zijn 15 stoelen beschikbaar en twee fauteuils. Koffie- en theefaciliteiten, een koelkast en magnetron zijn aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van yogamatten, meditatiekussens en fitnessballen, indien gewenst.

De ruimte is zodoende goed te gebruiken voor bijvoorbeeld vergaderingen, trainingen, cursussen, workshops, yogalessen maar ook 1-op-1 gesprekken. De inrichting van de ruimte is voornamelijk gericht op zwangerschaps- en baby-gerelateerde activiteiten, maar is indien gewenst ook gemakkelijk neutraal in te richten.