Cursusruimte

Birth & Balance beschikt over een eigen cursusruimte op de Vlietweg 14-15 in Leidschendam, die beschikbaar is voor verhuur aan derden. De ruimte bevindt zich in een rustig bedrijfsverzamelgebouw, waar doordeweeks overdag ook een koffiebar met ontbijt- en lunchfaciliteiten geopend is.

Het is een lichte en sfeervolle ruimte van 50 m2 die flexibel in te richten is. Lichtgewicht tafels die gemakkelijk op te stellen zijn, maar ook snel weer op te stapelen en weg te bergen zijn, zijn beschikbaar. Daarnaast zijn 15 stoelen voor handen en twee fauteuils. Koffie- en theefaciliteiten, een koelkast en magnetron zijn aanwezig. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van yogamatten, meditatiekussens en fitnessballen, indien gewenst.

De ruimte is zodoende goed te gebruiken voor bijvoorbeeld vergaderingen, trainingen, cursussen, workshops, yogalessen maar ook 1-op-1 gesprekken. De inrichting van de ruimte is voornamelijk gericht op zwangerschaps- en baby-gerelateerde activiteiten, maar is indien gewenst ook gemakkelijk neutraal in te richten.

Het tarief per dagdeel is 50 euro (excl. btw) bij incidentele huur. Wanneer er sprake is van regelmatige huur, kan een kortingstarief afgesproken worden. Neem voor meer informatie en een bezichtiging contact op met Birth & Balance op telefoonnummer 06-14790267 of via info@birthandbalance.nl

 

img_1389 img_1390 img_1391 img_1393

 

 

Download gratis het e-book '10 tips voor een ontspannen bevalling'

Je hebt je succesvol ingeschreven! Kijk in je mailbox om het gratis e-book te ontvangen! NB. het kan zijn dan de mail met de download-link per ongeluk in je spam-box terecht komt; zorg dan dat je aanvinkt dat dit een veilig adres is.