Praktische informatie

Waar en wanneer

De cursus bestaat uit 5 lessen van 2,5 uur.  Om iedereen voldoimg_1772ende aandacht te kunnen geven en een intieme sfeer te kunnen garanderen, blijven de groepen klein. De cursus start bij voldoende aanmeldingen in principe iedere maand. Ook is het mogelijk om een privé cursus te volgen, voor alleen jou en je geboortepartner, mocht dit je voorkeur hebben.

Let op: Vanaf 1 juni zullen de cursussen weer fysiek plaats kunnen vinden op de cursuslocatie. Daarbij wordt 1,5 meter afstand tussen alle koppels gewaarborgd. Hygiëne maatregelen worden in acht genomen. Wanneer je je prettiger voelt bij het volgen van de lessen via live-stream is dat zeker ook mogelijk. Daarnaast wordt iedereen met verkoudheidsklachten gevraagd om de lessen via een live-stream te volgen.

De eerstvolgende cursusdata zijn:

  • Zaterdagochtend 29 augustus, 5 september, 12 september, 26 september, 10 oktober (let op: 19 september en 3 oktober worden overgeslagen) 9.30-12.15 uur (NOG 1 PLAATS BESCHIKBAAR)

  • Woensdagavond 16 september, 23 september, 30 september, 7 oktober, 14 oktober 19.30-22.15 uur (NOG VOLDOENDE PLAATS BESCHIKBAAR)

  • Zaterdagochtend 31 oktober, 7 november, 14 november, 21 november, 28 november 9.30-12.15 uur (NOG VOLDOENDE PLAATS BESCHIKBAAR)

Wanneer de bovengenoemde data je niet uitkomen, neem dan gerust contact op, omdat ik meestal ook wel flexibel kan plannen. Wanneer er voldoende interesse is, kan ik ook uitwijken naar andere dagen of data.img_1507

De cursus wordt gegeven in de regio Haaglanden (Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer, Nootdorp, Pijnacker, e.o.). De locatie waar de groepscursus gegeven wordt, is bij ‘Sector V’ op de Vlietweg 14-15 in Leidschendam. Hier hebben we een prettige ruimte tot onze beschikking, waar we ongestoord en in een fijne sfeer aan de slag kunnen. Voor koffie/thee en een kleine versnapering wordt gezorgd. Bovendien is het goed te bereiken met het openbaar vervoer en is er gratis en genoeg parkeergelegenheid in de buurt.

Voor een privé cursus overleggen we of je liever naar de cursuslocatie komt of dat ik naar jouw huis toe kom.

Wat leer je?

♥ Veel over het geboorteproces
♥ Het versterken van de band met de baby
♥ Fysieke oefeningen en massage technieken
♥ Er is veel aandacht voor verschillende technieken om een diepe staat van ontspanning te bereiken. Denk daarbij aan visualisaties, meditaties, ontspanningsoefeningen en zelfhypnose.

 

De cursus zit bomvol oefeningen, waarbij je ook zelf kunt ervaren of iets je ligt of niet. Uit dat aanbod aan oefeningen kies je de dingen die het beste bij je passen en die ga je in de praktijk ook oefenen om je voor te bereiden op de bevalling.

 img_1845

Tarief

Voor de groepscursus reken ik een tarief van € 325,- (inclusief btw) per stel. Wanneer je liever een privé cursus volgt, zijn de kosten € 645,- (inclusief btw) per stel.

Het cursusbedrag is inclusief:

♥ Telefonisch kennismakingsgesprek voorafgaand aan de cursus
♥ Het Engelstalige HypnoBirthing boek (inclusief oefen cd)
♥ Originele Nederlandstalige HypnoBirthing mp3 met ontspanningsoefeningen
♥ Een map met alle materialen en oefeningen, zodat je ook thuis aan de slag kunt
♥ Instructie en (telefonische) begeleiding (vóór, tijdens en na de cursus)

Het volledige bedrag dient twee weken voorafgaand aan de cursus overgemaakt te zijn. Omdat ik graag wil dat HypnoBirthing beschikbaar is voor iedereen, denk ik graag met je mee wanneer het bedrag een bezwaar zou zijn; betaling in termijnen is dan ook zeker bespreekbaar.

 

 


Praktische informatie Praktische informatiePraktische informatie

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Download gratis het e-book '10 tips voor een ontspannen bevalling'

Je hebt je succesvol ingeschreven! Kijk in je mailbox om het gratis e-book te ontvangen! NB. het kan zijn dan de mail met de download-link per ongeluk in je spam-box terecht komt; zorg dan dat je aanvinkt dat dit een veilig adres is.