Praktische informatie

Waar en wanneer

De cursus bestaat uit 5 lessen van 2,5 uur.  Om iedereen voldoimg_1772ende aandacht te kunnen geven en een intieme sfeer te kunnen garanderen, blijven de groepen klein. De cursus start bij voldoende aanmeldingen in principe iedere maand. Ook is het mogelijk om een privé cursus te volgen, voor alleen jou en je geboortepartner, mocht dit je voorkeur hebben.

Let op: vanwege alle maatregelen in verband met het Corona-virus zullen er geen fysieke cursussen en workshops gegevens worden t/m 6 april. Online zijn er wel mogelijkheden, neem hiervoor contact op!

De eerstvolgende cursusdata zijn:

    •  Zondagmiddag 8 maart, 15 maart, 22 maart,(let op: slaat 1 week over), 5 april en 11 april (let op:eenmalig op zaterdag) 15.00-17.45 uur (NOG 3 PLAATSEN BESCHIKBAAR)

    • Donderdagavond 26 maart, 2 april, 9 april, 16 april en 23 april 19.30-22.15 uur (NOG VOLDOENDE PLAATSEN  BESCHIKBAAR)

    • Zaterdagochtend 16 mei, 23 mei, 30 mei, 6 juni, 13 juni 9.30-12.15 uur (NOG VOLDOENDE PLAATS BESCHIKBAAR)

Wanneer de bovengenoemde data je niet uitkomen, neem dan gerust contact op, omdat ik meestal ook wel flexibel kan plannen. Wanneer er voldoende interesse is, kan ik ook uitwijken naar andere dagen of data.img_1507

De cursus wordt gegeven in de regio Haaglanden (Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer, Nootdorp, Pijnacker, e.o.). De locatie waar de groepscursus gegeven wordt, is bij ‘Sector V’ op de Vlietweg 14-15 in Leidschendam. Hier hebben we een prettige ruimte tot onze beschikking, waar we ongestoord en in een fijne sfeer aan de slag kunnen. Voor koffie/thee en een kleine versnapering wordt gezorgd. Bovendien is het goed te bereiken met het openbaar vervoer en is er gratis en genoeg parkeergelegenheid in de buurt.

Voor een privé cursus overleggen we of je liever naar de cursuslocatie komt of dat ik naar jouw huis toe kom.

Wat leer je?

♥ Veel over het geboorteproces
♥ Het versterken van de band met de baby
♥ Fysieke oefeningen en massage technieken
♥ Er is veel aandacht voor verschillende technieken om een diepe staat van ontspanning te bereiken. Denk daarbij aan visualisaties, meditaties, ontspanningsoefeningen en zelfhypnose.

De cursus zit bomvol oefeningen, waarbij je ook zelf kunt ervaren of iets je ligt of niet. Uit dat aanbod aan oefeningen kies je de dingen die het beste bij je passen en die ga je in de praktijk ook oefenen om je voor te bereiden op de bevalling.

 img_1845

Tarief

Voor de groepscursus reken ik een tarief van € 325,- (inclusief btw) per stel. Wanneer je liever een privé cursus volgt, zijn de kosten € 645,- (inclusief btw) per stel.

Het cursusbedrag is inclusief:

♥ (Telefonisch) kennismakingsgesprek voorafgaand aan de cursus
♥ Het Engelstalige HypnoBirthing boek (inclusief oefen cd)
♥ Originele Nederlandstalige HypnoBirthing mp3 met ontspanningsoefeningen
♥ Een map met alle materialen en oefeningen, zodat je ook thuis aan de slag kunt
♥ Instructie en (telefonische) begeleiding (vóór, tijdens en na de cursus)

Het volledige bedrag dient twee weken voorafgaand aan de cursus overgemaakt te zijn. Omdat ik graag wil dat HypnoBirthing beschikbaar is voor iedereen, denk ik graag met je mee wanneer het bedrag een bezwaar zou zijn; betaling in termijnen is dan ook zeker bespreekbaar.


Praktische informatie Praktische informatiePraktische informatie

Download gratis het e-book '10 tips voor een ontspannen bevalling'

Je hebt je succesvol ingeschreven! Kijk in je mailbox om het gratis e-book te ontvangen! NB. het kan zijn dan de mail met de download-link per ongeluk in je spam-box terecht komt; zorg dan dat je aanvinkt dat dit een veilig adres is.