Praktische informatie Mama massage

Waar en wanneer

images

 

 

 

 

De Mama massage kan op verschillende momenten veel voordelen bieden:

♥ Tijdens de zwangerschap: er verandert in deze periode veel in je lichaam en de naderende bevalling en je nieuwe rol als moeder kan spanning meebrengen. Je kunt daardoor soms vermoeid of gestresst zijn. Of last hebben van allerlei zwangerschapsklachten. De Mama massage kan je lichaam helpen om weer in balans te komen, je energieniveau een boost te geven en eventuele blokkade helpen op te heffen.

♥ In de kraamperiode: de bevalling en de kraamperiode vraagt zowel lichaam als geestelijk veel van je. De Mama massage kan je helpen om weer evenwicht te brengen tussen lichaam en geest, het zelfherstellend vermogen van je lichaam te versterken en daardoor sneller te herstellen en even te ontspannen.

♥ Tijdens het moederschap: de rol van moeder vraagt veel van je, op zowel geestelijk als lichamelijk vlak. Daardoor kun je vermoeid zijn, piekeren of gestresst zijn. De Mama massage helpt je zorgen los te laten, energie te krijgen en te ontspannen met een momentje voor jezelf.

De Mama massage kan zowel bij jou thuis als bij mij op de praktijk plaats vinden.

De massage duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur. Ik maak gebruik van een speciale zwangerschapsmassagetafel, waarbij je tijdens de zwangerschap je buik in een daarvoor ontworpen gat kunt laten hangen, eventueel ook je borsten; dan kun je dus eindelijk weer eens op je buik liggen! Ben je niet meer zwanger, dan veranderen we de tafel in een gewone massagetafel.

Neem voor het inplannen van een afspraak contact op met me via e-mail of telefoon.

 

Tarief

Voor een massage aan huis reken ik € 70,- (incl. btw), exclusief eventuele parkeerkosten.  Wanneer je bij mij op de praktijk komt (Vlietweg 14-15 in Leidschendam), kost de Mama massage € 60,- (incl. btw).

Heb je de HypnoBirthing cursus bij mij gevolgd, dan krijg je 25% korting op de eerste massage!

Portrait of Pretty young woman relaxing at spa

Tip: Het geven van een Mama massage is een ontzettend leuk kado!

 

DoTERRA essentiële oliën

Ben je net zo enthousiast geworden over de essentiële oliën van doTERRA als ik? En zou je de heilzame werking van de oliën ook thuis willen leren toepassen, voor allerlei doelen (denk aan hoofdpijn, stress, allergie, spierpijn, menstruatiepijn, slapeloosheid etc.)? Klik dan hier om de oliën aan te schaffen via deze webshop. Door op ‘shop’ te klikken kun je de artikelen die je wilt hebben gewoon bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om voor € 20,- (excl. btw) een jaarlidmaatschap aan te schaffen, waardoor je alle producten voor 25% kunt aanschaffen; klik dan op ‘join & save’. Neem gerust contact op met me als je meer informatie wilt; ik help je graag verder!

Download gratis het e-book '10 tips voor een ontspannen bevalling'

Je hebt je succesvol ingeschreven! Kijk in je mailbox om het gratis e-book te ontvangen! NB. het kan zijn dan de mail met de download-link per ongeluk in je spam-box terecht komt; zorg dan dat je aanvinkt dat dit een veilig adres is.