Praktische informatie Babytaal

Waar en wanneer

De workshop duurt ongeveer 1,5 a 2 uur. Je kunt kiezen voor een workshop in een groep, een privé workshop bij je thuis of een individueel consult via Skype als je specifieke vragen hebt over bepaalde huiltjes van je baby.

Let op: Vanaf 1 juni zullen de cursussen weer fysiek plaats kunnen vinden op de cursuslocatie. Daarbij wordt 1,5 meter afstand tussen alle koppels gewaarborgd. Hygiëne maatregelen worden in acht genomen. Wanneer je je prettiger voelt bij het volgen van de lessen via live-stream is dat zeker ook mogelijk. Daarnaast wordt iedereen met verkoudheidsklachten gevraagd om de lessen via een live-stream te volgen.

De eerstvolgende cursusdata zijn:

    •  dinsdag 2 september (NOG VOLDOENDE PLAATS BESCHIKBAAR)

Wanneer de bovengenoemde data je niet uitkomen, neem dan gerust contact op, omdat ik meestal ook wel flexibel kan plannen. Wanneer er voldoende interesse is, kan ik ook uitwijken naar andere dagen of data.

De cursus wordt gegeven in de regio Haaglanden (Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer, Nootdorp, Pijnacker e.o.). De locatie waar de groepscursus gegeven wordt is bij ‘Sector V’ op de Vlietweg 14-15 in Leidschendam. Hier hebben we een prettige ruimte tot onze beschikking, waar we ongestoord en in een fijne sfeer aan 5782319154_e531ef0a4c_mde slag kunnen. Voor koffie/thee en een kleine versnapering wordt gezorgd. Bovendien is het goed te bereiken met het openbaar vervoer en is er gratis en genoeg parkeergelegenheid in de buurt.

Daarnaast kun je ook een eigen groep samenstellen van minimaal 6 personen als je het leuk vindt om bijvoorbeeld met vriendinnen en vrienden een Babytaal workshop te volgen. Dan kom ik gewoon naar jullie toe.

Baby’s zijn van harte welkom bij de workshop, dan hebben we ‘echt’ oefenmateriaal! Maar realiseer je ook dat het misschien moeilijk kan zijn voor je om je aandacht te verdelen over de uitleg en je baby, en het dus soms ook fijner kan zijn om even een oppas te regelen.

Tip: Naast voordelen voor vader of moeder, kan het ook leuk zijn om de workshop samen met oppasopa’s, -oma’s, -tantes, -ooms of gastouder te volgen. Iedereen die tijd met de baby doorbrengt heeft voordeel van het leren van de Babytaal!!

Wat leer je?

Een workshop Babytaal leert je de 5 verschillende geluiden te herkennen en geeft verschillende tips over wat je bijvoorbeeld kunt doen bij een vastzittend boertje of bij darmkrampjes. Bovendien krijg je een uitleg over hoe je het Babydagboek kunt gebruiken om meer inzicht te krijgen in het natuurlijke ritme van je baby.

♥ Je leert de 5 verschillende geluiden te herkennen
♥ Je krijgt verschillende tips over wat je bijvoorbeeld met een vastzittend boertje of darmkrampjes kunt doen
♥ Uitleg over hoe het Babydagboek te gebruiken

Tip: Leuk om een workshop kado te geven voor een babyshower of kraamkado!

 4697158353_670249fdc7_m

Wanneer volg je de workshop?

De beste tijd om de workshop te doen is in het laatste trimester van je zwangerschap, zodat je goed voorbereid bent als de baby geboren wordt en je direct kunt oefenen in de kraamweek. Of je volgt de cursus in de eerste 3-4 maanden na de geboorte van de baby, want ook dan zul je merken dat je enorm veel voordeel hebt van het begrijpen van je baby. Maar over het algemeen geldt wel dat hoe eerder je ermee aan de slag kunt, hoe eerder je ook de voordelen zult merken.

Tarief

De groepsworkshop kost 30 euro (incl. BTW) per stel. Heb je de HypnoBirthing cursus bij mij gevolgd, dan krijg je 25% korting!

Stel je zelf een groep samen, dan geldt een minimum van 6 deelnemers, die ieder 15 euro (incl. BTW) betalen. Daarvoor kom ik op afspraak bij je thuis.

De privé workshop kost 80 euro (incl. BTW). Daarvoor kom ik op afspraak bij je thuis.

Een Skype consult van een half uur kost 30 euro (incl. BTW).

Het cursusbedrag is inclusief:

♥ 1,5 a 2 uur uitleg over de babytaal, gezamenlijk oefenen en praktische oplossingen voor de verschillende behoeften van de baby
♥ koffie/thee en een kleine versnapering
♥ de mogelijkheid om 5 filmpjes van je baby te sturen via what’s app, zodat ik je nog kan helpen met het begrijpen van de verschillende geluiden.

Het volledige bedrag dient twee weken voorafgaand aan de workshop overgemaakt te zijn.

Tijdens de workshop is er de gelegenheid om de officiële Dunstan Babytaal dvd aan te schaffen, zodat je thuis nog verder kunt oefenen. Deze kost 22 euro. Het is alleen mogelijk contant te betalen, dus zorg dat je gepast geld bij je hebt, mocht je interesse hebben om de dvd aan te schaffen.

Download gratis het e-book '10 tips voor een ontspannen bevalling'

Je hebt je succesvol ingeschreven! Kijk in je mailbox om het gratis e-book te ontvangen! NB. het kan zijn dan de mail met de download-link per ongeluk in je spam-box terecht komt; zorg dan dat je aanvinkt dat dit een veilig adres is.